Klaar in 30 seconden!
Er zijn bronnen die zeggen dat het woord ‘barbecue’ ontstond toen de Galliërs hun everzwijnen ‘van baard tot staart’ aan het spit boven een vuur klaarmaakten. ‘De barbe-a-queue’ wordt dat in het Frans. Een taal die de Galliërs eigenlijk niet spraken en dus mogen we dit verhaal wellicht nog verder van de waarheid situeren dan de Asterix en Obelix-stripverhalen.
Obelix? Was die niet in de toverdrank gevallen? Klopt, maar hier hebben we het over toversaus. Toversaus® zelfs, de enige 30-seconden-marinade. Ideaal voor late beslissers, slechte planners of om gewoon zorgeloos te gebruiken.
Ver van tevoren marineren is niet nodig. In een handomdraai heerlijk vlees, vis, groente, pasta, rijst, soep … op tafel toveren is vanaf nu altijd mogelijk.
Streetfood maakt al twee decennia smaaktovenaars uit alle windstreken en blijft onafgebroken verder ontwikkelen. Tot groot jolijt van de smaakpapillen.