Merken

Wij werken met topproducenten die de ambacht meester zijn. Ieder van hen heeft zijn of haar uniek verhaal.

Maak kennis met

onze merken & producenten

Since 1927

Aerts Speculaas maakt haar producten nog steeds volgens de familierecepten. Reeds 4 generaties lang. De unieke kruidenmengeling en puur vakmanschap vormen de perfecte mix.

Since 1955

De Klok vervaardigt advocaat, krieken op jenever en andere lekkernijen nog volgens het aloude familierecept én met enkel natuurlijke ingrediënten.

Since 1869

Mostaard Wostyn is niet zomaar een mosterd: hij is superfijn gemalen van uitgelezen donkere Brassica Nigra mosterdzaad. Vandaar die buitengewone smaak. Bovendien bevat dit erkend streekproduct geen kleurstof, bewaar-, of bindmiddel.

Since 2004

Bij deze leuke hamerboxen druipt de passie voor chocolade eraf. De keuze voor de beste ingrediënten, traditionele productiemethodes en dus artisanaal handwerk. Dit alles zorgt voor een erkenning van artisanale ambacht op basis van traditie en creativiteit.

Since 2000

Toversaus® is de enige 30-seconden-marinade. Ideaal voor late beslissers, slechte planners of om gewoon zorgeloos te gebruiken als vlees- en vismarinade maar ook als saus in pasta en soepen.

Since 1902

In 1902 werd de allereerste chocolade van Martougin geproduceerd. Jarenlang was dit dé referentie van Belgische chocolade. Sinds 2019 kan je de smaak van échte Martougin chocolade weer proeven. Eens je Martougin Minerva en Martougin BLOC proeft, weet je opnieuw wat heerlijke chocolade is.

Ja, ik wil graag een gratis proefbox ontvangen om deze producten te leren kennen.
Ja, ik wil graag het volledige artisanale gamma bekijken in de webshop.

waarom kiezen voor onze service?

 • Flexibele dienstverlening
  Flexibele dienstverlening
 • Een partner die meedenkt
  Een partner die meedenkt
 • Vaste levermomenten
  Vaste levermomenten
 • Sterk in inventieve concepten
  Sterk in inventieve concepten