Merken

Wij werken met topproducenten die de ambacht meester zijn. Ieder van hen heeft zijn of haar uniek verhaal.

Maak kennis met

onze merken & producenten

Since 1927

Aerts Speculaas maakt haar producten nog steeds volgens de familierecepten. Reeds 4 generaties lang. De unieke kruidenmengeling en puur vakmanschap vormen de perfecte mix.

Since 2007

In Limburg worden er dagelijks verse wafels zoals vroeger, met échte boter, verse eieren en een heerlijk vanille aroma gebakken. Zo krijg je een lekkere wafel met de goede smaak van toen!

Since 1955

De Klok vervaardigt advocaat, krieken op jenever en andere lekkernijen nog volgens het aloude familierecept én met enkel natuurlijke ingrediënten.

Since 2011

Green Cola leert je de ‘groene kant’ van cola en frisdranken kennen door hun uitgekiende range van 5 smaken. Telkens zonder suiker of aspartaam. Wel 100% natuurlijk.

Since 1869

Mostaard Wostyn is niet zomaar een mosterd: hij is superfijn gemalen van uitgelezen donkere Brassica Nigra mosterdzaad. Vandaar die buitengewone smaak. Bovendien bevat dit erkend streekproduct geen kleurstof, bewaar-, of bindmiddel.

Since 2000

Toversaus® is de enige 30-seconden-marinade. Ideaal voor late beslissers, slechte planners of om gewoon zorgeloos te gebruiken als vlees- en vismarinade maar ook als saus in pasta en soepen.

Ja, ik wil graag een gratis proefbox ontvangen om deze producten te leren kennen.
Ja, ik wil graag het volledige artisanale gamma bekijken in de webshop.

waarom kiezen voor onze service?

 • Flexibele dienstverlening
  Flexibele dienstverlening
 • Een partner die meedenkt
  Een partner die meedenkt
 • Vaste levermomenten
  Vaste levermomenten
 • Sterk in inventieve concepten
  Sterk in inventieve concepten