Since 1927
Aerts Speculaas, dat zijn ambachtelijke koekjes, chocoladezoenen, speculaaspasta,... gemaakt volgens de recepten van de familie Aerts, reeds 4 generaties lang. Zuivere ingrediënten, een eigenhandig samengestelde kruidenmengeling en puur vakmanschap vormen de perfecte mix voor de Aerts speculaaskoekjes!
Wat maakt hun speculaas nu zo speciaal en hoe geheim is “hun geheim” als alle ingrediënten op de verpakking vermeld staan? Iedere bakker wéét wat de basisgrondstoffen van speculaas zijn.
Het échte geheim voor een heerlijke speculaas schuilt in de dosering van de beste grondstoffen en de fijnste kruiden, de verwerking van het deeg, de oventemperatuur en de baktijd. Een minuut te vroeg of te laat uit de oven en de speculaas heeft een volledig andere smaak!
Vakkennis dragen ze over van vader op zoon en dochter. Iedereen bakt in hun ambachtelijke speculaasbakkerij volgens hetzelfde heerlijke recept. Daardoor blijft de typische smaak door de jaren heen dezelfde.