Met smaak gemaakt!
Patrick Verheule, zo heet de man achter deze smaakmakers. De recepten werden in de jaren 1970 door vader Verheule geperfectioneerd en vragen kwaliteit boven kwantiteit. Ambacht en vakkennis boven industrialisatie. Het resultaat zijn letterlijk en figuurlijk smaakmakers die van elk gerecht een absoluut topgerecht maken.
Artisan Distri selecteert en verdeelt een compleet assortiment.
Plantaardige bouillon
Deze droge bouillon is een allrounder: soep, pastawater, groenten … Altijd en overal inzetbaar, altijd en overal een smaakmaker.
Mosterd met mierikswortel
Mierikswortel is een acquired taste, een unieke toets die de mosterd een niveau hoger tilt. Perfect in mosterdsaus maar even lekker op een boterham met kaas.
Pickles met kurkuma
De kurkuma legt een pikante extra laag op de sowieso al kruidige pickles. Met mooie groentestukken!
Augurken
Ideaal als aperitief, extra fijn en op smaak gebracht met een eigen kruidenmengeling.
Mayonaise
Zacht en vol van smaak, zoals ze hoort te zijn. Met eieren
Uitjes
De kenmerkende zuurzoete sensatie, en toch net een tikkeltje anders dankzij de unieke kruidenmengeling.
Kruidenmix
Zonder zout en ideaal om elk gerecht mee af te werken. Niet laten meekoken – daar dient bouillon voor – en enkel in kleine potjes beschikbaar.